Pasta gratinada con espinaca y alcachofas TM6

Pasta gratinada con espinaca y alcachofas TM6

4.7 96 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
8 porciones

Υλικά

  • 80 g de queso parmesano en trozos
Pasta
  • 1500 g de agua
  • 1 cda de sal de grano
  • 350 g de pasta corta seca (p. ej, fusilli, penne, rigatoni, etc.)
  • 1 cda de aceite vegetal
Salsa
  • 100 g de cebolla en trozos
  • 2 dientes de ajo pelados
  • 30 g de mantequilla sin sal
  • 250 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 125 g de crema
  • 200 g de leche
  • 15 g de fécula de maíz
  • ½ cdita de sal o al gusto
  • ¼ cdita de pimienta negra molida o al gusto
  • 200 g de espinacas baby frescas en trozos
  • 230 g de corazones de alcachofa en trozos

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porción

Νάτριο 38 mg
Πρωτεΐνη 3 g
Θερμίδες 1484 kJ / 230 kcal
Λιπαρά 15 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 9 g
Υδατάνθρακες 22 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων