Juletre pull-apart brød

Juletre pull-apart brød

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
32 stykker

Υλικά

Deig
  • vann
    220 g
  • tørrgjær
    2 ts
    20 g fersk gjær, smuldret
  • hvetemel, fint
    400 g
  • olivenolje
    30 g
  • sukker
    1 ts
  • havsalt
    1 ts
Fyll
  • parmesanost delt i biter (2 cm)
    60 g
  • hvitløksfedd
    1
  • mozzarella delt i biter (2 cm)
    200 g
Steking
  • egg, medium blandet med 1 ss vann
    1
Servering
  • rosmarin, fersk
    1 ½ ss
  • basilikumblader, ferske
    1 ½ ss
  • smør, usaltet i terninger
    30 g

Διατροφή ανά 1 stykke

Θερμίδες 90 kcal / 377 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 4 g
Υδατάνθρακες 9 g
Φυτικές ίνες 0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 2 g
Νάτριο 100 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων