Dampet kalkunbryst med ricotta, spinat og valnøttfyll

Dampet kalkunbryst med ricotta, spinat og valnøttfyll

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 porsjoner

Υλικά

Fyll
  • spinatblader, ferske skylte (se tips)
    150 g
  • hvitløksfedd
    1
  • parmesanost delt i biter (2 cm)
    10 g
  • valnøtter
    50 g
  • basilikumblader, ferske
    6
  • ricotta ost, fersk
    125 g
  • havsalt
    ½ ts
  • malt svart pepper
    ⅛ ts
Kalkun
  • kalkunbryst, med skinn, uten bein rullet
    700 - 800 g
  • parmaskinke
    6 - 9 skiver
  • vann
    1300 g

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porsjon

Νάτριο 1143 mg
Πρωτεΐνη 57 g
Θερμίδες 2103 kJ / 504 kcal
Λιπαρά 29 g
Κορεσμένα λιπαρά 11 g
Υδατάνθρακες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων