Stiltonpai med kål, potet og sellerirot

Stiltonpai med kål, potet og sellerirot

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
8 porsjoner

Υλικά

  • potet skrelt, i terninger (2 cm)
    450 g
  • sellerirot i terninger (2 cm)
    450 g
  • vann
    900 g
  • havsalt
    1 ½ ts
  • grønnkål store stilker fjernet, blader hakket
    200 g
  • hvitløksfedd
    1
  • smør, usaltet i terninger
    30 g
  • olivenolje
    10 g
  • løk delt i fire
    140 g
  • Stiltonost smuldret
    150 g
  • malt svart pepper
    ¼ ts
  • butterdeig (se tips)
    600 g
  • hvetemel til dryssing
  • egg, medium lett pisket
    1

Διατροφή ανά 1 porsjon

Θερμίδες 503 kcal / 2095 kJ
Πρωτεΐνη 13 g
Λιπαρά 32 g
Υδατάνθρακες 37 g
Κορεσμένα λιπαρά 16 g
Νάτριο 831 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων