Creamy tomato and salami fettuccine

Creamy tomato and salami fettuccine

4.7 1.7K βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    50 - 100 g
  • brown onion (approx. 90 g)
    ½
  • garlic clove
    1
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing
    6 sprigs
  • red capsicum (approx. 110 g) deseeded, cut into pieces
    ½
  • zucchini cut into pieces
    100 g
  • olive oil to taste
    30 - 50 g
  • Roma tomatoes cut into quarters
    400 g
  • water
    300 g
  • pouring (whipping) cream
    200 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • dried fettuccine broken into halves
    250 - 300 g
  • salami or chorizo, thinly sliced
    100 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 779.8 kcal / 3275.3 kJ
Πρωτεΐνη 25.8 g
Λιπαρά 48.3 g
Υδατάνθρακες 59 g
Φυτικές ίνες 6.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 21.6 g
Νάτριο 1034.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων