Glutenfrie rødbetblinis med pepperotkrem og kreps

Glutenfrie rødbetblinis med pepperotkrem og kreps

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
42 stykker

Υλικά

Rødbetblinis
  • egg, medium separerte
    2
  • rødbet, kokt skrelt, delt i biter (2 cm)
    280 g
  • yoghurt naturell
    170 g
  • bokhvetemel
    120 g
  • glutenfritt bakepulver
    1 ts
  • havsalt
    ½ ts
  • malt svart pepper
    2 klyper
  • olivenolje til steking, pluss ekstra etter behov
    1 ss
Pepperotkrem
  • persille, fersk kun blader
    6 kvister
  • crème fraîche, min 30% fett
    100 g
  • pepperrot, malt, kremet
    ½ ss
  • havsalt
    ¼ ts
  • malt svart pepper
    1 klype
Servering
  • krepsehaler, kokte, skrelte
    100 g

Διατροφή ανά 1 stykke

Θερμίδες 36 kcal / 148 kJ
Πρωτεΐνη 1.6 g
Λιπαρά 1.8 g
Υδατάνθρακες 3 g
Φυτικές ίνες 0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.9 g
Νάτριο 70 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων