Paier med kylling og purre

Paier med kylling og purre

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
6 porsjoner

Υλικά

Paifyll
  • vann
    800 g
  • kyllingbuljongpaste (se tips)
    1 ss
  • purreløk ; grønn del delt i biter; hvit del delt i skiver (1 cm) og satt til side
    500 g
  • gulrot delt i biter
    1
  • flatbladet persille, fersk kun blader
    2 kvister
  • svart pepperkorn
    ½ ts
  • laurbærblad, tørket
    1
  • kyllinglår, uten skinn, uten bein
    700 g
  • smør, saltet
    60 g
  • timian, fersk kun blader
    2 kvister
  • salt
    ¼ ts
  • malt svart pepper
    ¼ ts
  • kremfløte, 35 % fett
    200 g
  • maisstivelse
    30 g
Deig
  • cheddarost (moden)
    50 g
  • glutenfri melblanding (se tips)
    400 g
  • smør, usaltet
    200 g
  • xanthan gum
    1 ts
  • salt
    1 ts
  • egg
    1
  • grov sennep (glutenfri)
    40 g
  • vann
    3 ss
  • pilerotmel til dryssing
  • eggeplomme
    1

Διατροφή ανά 1 porsjon

Θερμίδες 936.5 kcal / 3933.5 kJ
Πρωτεΐνη 32.5 g
Λιπαρά 60.3 g
Υδατάνθρακες 62.7 g
Φυτικές ίνες 7.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 35.4 g
Νάτριο 1330.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων