Makowiec z białym makiem

Makowiec z białym makiem

4.6 101 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
2 sztuki

Υλικά

Ciasto
  • 200 g mleka w temp. pokojowej
  • 30 g świeżych drożdży pokruszonych
  • 80 g cukru
  • 150 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
  • 2 jajka
  • 500 g mąki pszennej
  • 1 szczypta soli
  • 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego
Masa makowa
  • 50 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
  • 50 g migdałów, ze skórką
  • 250 g białego maku
  • 140 g mleka
  • 80 g rodzynek
  • 100 g cukru
  • 50 g miodu
  • 50 g masła
  • 100 g kandyzowanej skórki pomarańczowej
  • ½ łyżeczki aromatu migdałowego
  • skórka otarta z 1 cytryny ekologicznej, bez białych błonek
  • 20 g rumu (προαιρετικό πεδίο)
  • 2 białka
  • 1 szczypta soli
  • mąka pszenna do oprószenia blatu

Διατροφή ανά 2 sztuki

Θερμίδες 7011 kcal / 2935 kJ
Πρωτεΐνη 159 g
Λιπαρά 352 g
Υδατάνθρακες 840 g
Φυτικές ίνες 80 g
Κορεσμένα λιπαρά 138 g
Νάτριο 2059 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων