
Συσκευές & Αξεσουάρ
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
Προετοιμασία 1ωρ. 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 45 λεπτ.
12 pieces
Υλικά
Pastry Dough
-
all-purpose flour12 ½ oz
-
confectioners sugar4 oz
-
almond flour2 oz
-
salt⅛ tsp
-
unsalted butter diced, chilled6 oz
-
large egg1
-
egg yolk from a large egg1
-
ice water1 tsp
Olive Oil Cake
-
all-purpose flour7 oz
-
large eggs3
-
extra virgin olive oil4 ½ oz
-
sugar3 ½ oz
-
whole milk2 oz
-
baking powder1 ½ tsp
Lemon Basil Cream
-
gelatin, silver grade (approx. 3.5 g)1 ½ sheets
-
ice water to cover
-
large eggs4
-
sugar5 oz
-
unsalted butter diced5 oz
-
lemon zest only, no white pith1
-
lemon juice from 2 large lemons5 oz
-
fresh basil leaves plus extra to decorate8 - 10
Assembly
-
fresh berries to decorate16 oz
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
657 kcal /
2749 kJ
Πρωτεΐνη
11 g
Λιπαρά
38 g
Υδατάνθρακες
70 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
16 g
Νάτριο
127 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBanana Ice Cream (Nice Cream)
5 λεπτ.
Passionfruit Cheesecake (Diabetes)
2ωρ.
Rice Pudding
1ωρ. 10 λεπτ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Chocolate Ice Cream
12ωρ.
Fruit Ice Cream
5 λεπτ.
Lemon Sorbet
8ωρ. 30 λεπτ.
Quick Fruit Sorbet
10 λεπτ.
Chocolate Mousse
3ωρ. 20 λεπτ.
Sabayon (Zabaglione)
15 λεπτ.
Caramel Apples
1ωρ. 45 λεπτ.
Halloween Dipped Apples
1ωρ.