
Συσκευές & Αξεσουάρ
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Brioche
-
bread flour plus extra to dust6 ½ oz
-
large eggs2
-
egg yolks from large eggs4
-
sugar1 oz
-
glucose (see Tip)1 ½ tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
whole milk½ oz
-
salt½ tsp
-
unsalted butter diced, chilled, plus extra to grease3 oz
-
egg yolk from a large egg, whisked1
Fondue
-
Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)3 oz
-
Valrhona chocolate Manjari 64% dark chocolate (see Tip)1 oz
-
heavy whipping cream4 oz
-
passion fruit purée2 oz
-
liqueur apricot1 oz
-
tropical fruit to serve (e.g. mango, banana, pineapple, starfruit, kiwi, dragon fruit, papaya)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
427 kcal /
1787 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
24 g
Υδατάνθρακες
45 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
13 g
Νάτριο
184 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCrème Caramel
3ωρ. 50 λεπτ.
Passionfruit Cheesecake (Diabetes)
2ωρ.
Rice Pudding
1ωρ. 10 λεπτ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Chocolate Ice Cream
12ωρ.
Fruit Ice Cream
5 λεπτ.
Lemon Sorbet
8ωρ. 30 λεπτ.
Quick Fruit Sorbet
10 λεπτ.
Sabayon (Zabaglione)
15 λεπτ.
Caramel Apples
1ωρ. 45 λεπτ.
Halloween Dipped Apples
1ωρ.
Jack-O-Lantern Ice Cream Bowls
50 λεπτ.