
Συσκευές & Αξεσουάρ
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Brioche
-
bread flour plus extra to dust6 ½ oz
-
large eggs2
-
egg yolks from large eggs4
-
sugar1 oz
-
glucose (see Tip)1 ½ tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
whole milk½ oz
-
salt½ tsp
-
unsalted butter diced, chilled, plus extra to grease3 oz
-
egg yolk from a large egg, whisked1
Fondue
-
Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)3 oz
-
Valrhona chocolate Manjari 64% dark chocolate (see Tip)1 oz
-
heavy whipping cream4 oz
-
passion fruit purée2 oz
-
liqueur apricot1 oz
-
tropical fruit to serve (e.g. mango, banana, pineapple, starfruit, kiwi, dragon fruit, papaya)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
184 mg
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
1787 kJ /
427 kcal
Λιπαρά
24 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
13 g
Υδατάνθρακες
45 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFrozen Fruit Sorbet
5 λεπτ.
Strawberry Swirl Cheesecake Ice Cream
6ωρ. 40 λεπτ.
Fudge Brownies
50 λεπτ.
Egg Free Pistachio Ice Cream
8ωρ. 20 λεπτ.
Strawberry Crumble
40 λεπτ.
Keto Cheesecake
7ωρ. 20 λεπτ.
Papaya Sorbet
15 λεπτ.
Zucchini Cupcakes with Cream Cheese Frosting
1ωρ. 20 λεπτ.
Sourdough Starter Discard Chocolate Chip Cookies
40 λεπτ.
Apple Cinnamon Cake
1ωρ. 45 λεπτ.
Frozen Yogurt with Honey and Olive Oil
8ωρ.
Peach Hand Pies
1ωρ. 50 λεπτ.