
Συσκευές & Αξεσουάρ
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake
Προετοιμασία 1ωρ. 30 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ. 30 λεπτ.
15 pieces
Υλικά
Raspberry Confit
-
fresh raspberries12 oz
-
lemon juice1 tbsp
-
sugar1 oz
-
pectin¾ tsp
Almond Cake
-
almond paste softened6 oz
-
unsalted butter diced, room temperature6 oz
-
sugar6 oz
-
almond flour4 ½ oz
-
sour cream6 oz
-
large eggs3
-
baking powder1 tbsp
-
salt⅛ tsp
White Chocolate Rose Water Vanilla Mousse
-
gelatin, silver grade2 sheets
-
ice water to cover
-
white chocolate Valrhona Ivoire 35% (see Tip)6 oz
-
vanilla bean1
-
whole milk2 oz
-
heavy whipping cream divided16 oz
-
rose water to taste1 - 2 tsp
Mirror Glaze
-
water plus 6 tbsp to soak gelatin powder8 oz
-
gelatin powder, unflavored1 tbsp
-
sugar6 oz
-
glucose (see Tip)2 tsp
-
heavy whipping cream5 ½ oz
-
white chocolate Valrhona Ivoire 35% (see Tip)5 ½ oz
-
gel food coloring red, to desired tint1 - 3 tsp
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
591 kcal /
2473 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
42 g
Υδατάνθρακες
51 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
22 g
Νάτριο
155 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBanana Ice Cream (Nice Cream)
5 Min
Passionfruit Cheesecake (Diabetes)
2 Std.
Rice Pudding
1 Std. 10 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Chocolate Ice Cream
12 Std.
Fruit Ice Cream
5 Min
Lemon Sorbet
8 Std. 30 Min
Quick Fruit Sorbet
10 Min
Chocolate Mousse
3 Std. 20 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Caramel Apples
1 Std. 45 Min
Halloween Dipped Apples
1 Std.