Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons

Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons

5.0 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 17ωρ. 20 λεπτ.
21 pieces

Υλικά

Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
  • cocoa butter red
    2 oz
Passion Fruit Ganache
  • passion fruit purée
    2 oz
  • glucose (see Tip)
    1 oz
  • Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
    4 oz
    4 oz milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks
Chocolate Shell
  • Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
    10 ½ oz
    10 ½ oz milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks, divided
Finishing the Chocolate Shell
  • Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
    6 ½ oz
    6 ½ oz milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks, divided

Διατροφή ανά 1 piece

Θερμίδες 169 kcal / 707 kJ
Πρωτεΐνη 1 g
Λιπαρά 9 g
Υδατάνθρακες 22 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 6 g
Νάτριο 19 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων