
Συσκευές & Αξεσουάρ
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 17ωρ. 20 λεπτ.
21 pieces
Υλικά
Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
-
cocoa butter red2 oz
Passion Fruit Ganache
-
passion fruit purée2 oz
-
glucose (see Tip)1 oz
-
Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)4 oz
Chocolate Shell
-
Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)10 ½ oz
Finishing the Chocolate Shell
-
Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)6 ½ oz
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
19 mg
Πρωτεΐνη
1 g
Θερμίδες
707 kJ /
169 kcal
Λιπαρά
9 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
22 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFrozen Fruit Sorbet
5 λεπτ.
Strawberry Swirl Cheesecake Ice Cream
6ωρ. 40 λεπτ.
Fudge Brownies
50 λεπτ.
Egg Free Pistachio Ice Cream
8ωρ. 20 λεπτ.
Strawberry Crumble
40 λεπτ.
Keto Cheesecake
7ωρ. 20 λεπτ.
Papaya Sorbet
15 λεπτ.
Zucchini Cupcakes with Cream Cheese Frosting
1ωρ. 20 λεπτ.
Sourdough Starter Discard Chocolate Chip Cookies
40 λεπτ.
Apple Cinnamon Cake
1ωρ. 45 λεπτ.
Frozen Yogurt with Honey and Olive Oil
8ωρ.
Peach Hand Pies
1ωρ. 50 λεπτ.