
Συσκευές & Αξεσουάρ
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 17ωρ. 20 λεπτ.
21 pieces
Υλικά
Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
-
cocoa butter red2 oz
Passion Fruit Ganache
-
passion fruit purée2 oz
-
glucose (see Tip)1 oz
-
Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)4 oz
Chocolate Shell
-
Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)10 ½ oz
Finishing the Chocolate Shell
-
Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)6 ½ oz
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
169 kcal /
707 kJ
Πρωτεΐνη
1 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
22 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
6 g
Νάτριο
19 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Vanilla Madeleines
1ωρ. 30 λεπτ.
Arroz con leche (Rice Pudding)
3ωρ.
Mango Ice Cream
2ωρ. 20 λεπτ.
Chocolate Cream Cheese Tart
4ωρ. 30 λεπτ.
Lemon Sorbet
8ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate Hazelnut Fudgesicle
8ωρ. 35 λεπτ.
Chocolate Mousse
3ωρ. 20 λεπτ.
Southern Banana Pudding
4ωρ. 45 λεπτ.
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3ωρ. 30 λεπτ.
Frozen Fruit Sorbet
5 λεπτ.
Nectarine Tart with Frangipane
1ωρ.