
Συσκευές & Αξεσουάρ
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 10 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Chocolate Pastry Dough
-
all-purpose flour plus extra to dust12 oz
-
confectioners sugar5 oz
-
almond flour2 oz
-
Dutch-processed cocoa powder1 oz
-
salt⅛ tsp
-
unsalted butter diced, chilled6 oz
-
large eggs2
Chocolate Pudding Filling
-
Valrhona chocolate dark chocolate 70% (see Tip)5 ½ oz
-
whole milk7 oz
-
sugar1 ½ oz
-
cornstarch2 tbsp
-
egg yolks from large eggs2
-
unsalted butter in pieces2 oz
Caramel Filling
-
sugar5 ½ oz
-
unsalted butter cold in 1 cube4 ½ oz
-
water divided36 oz
-
lemon juice1 tsp
-
salt1 pinch
-
whipping cream5 oz
Rolling and Assembly
-
ripe mango thinly sliced, to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
606 kcal /
2536 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
37 g
Υδατάνθρακες
63 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
21 g
Νάτριο
68 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBlueberry Coffee Cake
1ωρ.
Chocolate Babka
3ωρ.
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2ωρ.
Chocolate Covered Pound Cake
1ωρ. 30 λεπτ.
Apple Cake
1ωρ.
Beignets
3ωρ.
Cheesecake (Baked)
7ωρ. 20 λεπτ.
Butter Cookies
50 λεπτ.
Tres Leches Cake (Three-Milk Cake)
2ωρ.
Lemon Peel Pound Cake
1ωρ. 50 λεπτ.
Fruit Tart
2ωρ. 40 λεπτ.
Fudge Brownies
50 λεπτ.