Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts

Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts

4.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 10 λεπτ.
12 portions

Υλικά

Chocolate Pastry Dough
  • all-purpose flour plus extra to dust
    12 oz
  • confectioners sugar
    5 oz
  • almond flour
    2 oz
  • Dutch-processed cocoa powder
    1 oz
  • salt
    ⅛ tsp
  • unsalted butter diced, chilled
    6 oz
  • large eggs
    2
Chocolate Pudding Filling
  • Valrhona chocolate dark chocolate 70% (see Tip)
    5 ½ oz
    5 ½ oz dark chocolate, 70%, high quality chips or chunks
  • whole milk
    7 oz
  • sugar
    1 ½ oz
  • cornstarch
    2 tbsp
  • egg yolks from large eggs
    2
  • unsalted butter in pieces
    2 oz
Caramel Filling
  • sugar
    5 ½ oz
  • unsalted butter cold in 1 cube
    4 ½ oz
  • water divided
    36 oz
  • lemon juice
    1 tsp
  • salt
    1 pinch
  • whipping cream
    5 oz
Rolling and Assembly
  • ripe mango thinly sliced, to garnish

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 606 kcal / 2536 kJ
Πρωτεΐνη 8 g
Λιπαρά 37 g
Υδατάνθρακες 63 g
Φυτικές ίνες 4 g
Κορεσμένα λιπαρά 21 g
Νάτριο 68 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων