
Συσκευές & Αξεσουάρ
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
Προετοιμασία 1ωρ. 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 45 λεπτ.
12 pieces
Υλικά
Pastry Dough
-
all purpose white flour350 g
-
icing sugar115 g
-
almond flour60 g
-
salt⅛ tsp
-
butter, unsalted diced, chilled180 g
-
egg, large1
-
egg yolk from a large egg1
-
water, cold1 tsp
Olive Oil Cake
-
all purpose white flour200 g
-
eggs, large3
-
extra virgin olive oil130 g
-
sugar100 g
-
whole milk60 g
-
baking powder1 ½ tsp
Lemon Basil Cream
-
gelatin, silver grade (approx. 3.5 g)1 ½ sheets
-
water, cold to cover
-
eggs, large4
-
sugar140 g
-
butter, unsalted diced140 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
lemon juice from 2 large lemons140 g
-
fresh basil leaves plus extra to decorate8 - 10
Assembly
-
berries, mixed, fresh to decorate450 g
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
657 kcal /
2749 kJ
Πρωτεΐνη
11 g
Λιπαρά
38 g
Υδατάνθρακες
70 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
16 g
Νάτριο
127 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνStrawberry Tiramisu
Καμία βαθμολογία
Rosé Cream Puff Pastry
Καμία βαθμολογία
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1ωρ. 25 λεπτ.
Rice Pudding
1ωρ. 10 λεπτ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Chocolate Ice Cream
12ωρ.
Fruit Ice Cream
5 λεπτ.
Lemon Sorbet
8ωρ. 30 λεπτ.
Quick Fruit Sorbet
10 λεπτ.
Sabayon (Zabaglione)
15 λεπτ.
Jack-O-Lantern Ice-Cream Bowls
Καμία βαθμολογία
Chocolate Peanut Butter Shake
Καμία βαθμολογία