Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit (Metric)

Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit (Metric)

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
8 portions

Υλικά

Brioche
  • bread flour plus extra to dust
    210 g
  • eggs, large
    2
  • egg yolks from large eggs
    4
  • sugar
    30 g
  • glucose syrup (see Tip)
    1 ½ tsp
  • dried instant yeast
    1 tsp
  • whole milk
    15 g
  • salt
    ½ tsp
  • butter, unsalted diced, chilled, plus extra to grease
    90 g
  • egg yolk from a large egg, whisked
    1
Fondue
  • Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
    85 g
    85 g milk chocolate, 40%, high quality chunks or chips
  • Valrhona chocolate Manjari 64% dark chocolate (see Tip)
    30 g
    30 g dark chocolate, 64%, high quality chunks or pieces
  • whipping cream
    115 g
  • passion fruit purée
    60 g
  • apricot liqueur
    30 g
    30 g apricot nectar
  • tropical fruit to serve (e.g. mango, banana, pineapple, starfruit, kiwi, dragon fruit, papaya)

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 533 kcal / 2230 kJ
Πρωτεΐνη 11 g
Λιπαρά 27 g
Υδατάνθρακες 62 g
Φυτικές ίνες 15 g
Κορεσμένα λιπαρά 15 g
Νάτριο 214 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων