Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons (Metric)

Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons (Metric)

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 17ωρ. 20 λεπτ.
21 pieces

Υλικά

Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
  • cocoa butter red
    60 g
Passion Fruit Ganache
  • passion fruit purée
    60 g
  • glucose syrup (see Tip)
    30 g
  • Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
    115 g
    115 g milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks
Chocolate Shell
  • Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
    300 g
    300 g milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks, divided
Finishing the Chocolate Shell
  • Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
    185 g
    185 g milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks, divided

Διατροφή ανά 1 piece

Θερμίδες 169 kcal / 707 kJ
Πρωτεΐνη 1 g
Λιπαρά 9 g
Υδατάνθρακες 22 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 6 g
Νάτριο 19 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων