
Συσκευές & Αξεσουάρ
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons (Metric)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 17ωρ. 20 λεπτ.
21 pieces
Υλικά
Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
-
cocoa butter red60 g
Passion Fruit Ganache
-
passion fruit purée60 g
-
glucose syrup (see Tip)30 g
-
Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)115 g
Chocolate Shell
-
Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)300 g
Finishing the Chocolate Shell
-
Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)185 g
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
169 kcal /
707 kJ
Πρωτεΐνη
1 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
22 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
6 g
Νάτριο
19 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Lemon Sorbet
8ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate Mousse
3ωρ. 20 λεπτ.
Strawberry Dragon Fruit Frozen Yogurt
10 λεπτ.
Frozen Fruit Sorbet
5 λεπτ.
Quinoa, Nut and Dairy Free Muesli Slice
1ωρ. 45 λεπτ.
Skillet Chocolate Chip Cookie
Καμία βαθμολογία
Aperol spritz sorbet
Καμία βαθμολογία
Rosé Cream Puff Pastry
Καμία βαθμολογία
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1ωρ. 25 λεπτ.
Vanilla Ice Cream
12ωρ.
Jack-O-Lantern Ice-Cream Bowls
Καμία βαθμολογία