
Συσκευές & Αξεσουάρ
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons (Metric)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 17ωρ. 20 λεπτ.
21 pieces
Υλικά
Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
-
cocoa butter red60 g
Passion Fruit Ganache
-
passion fruit purée60 g
-
glucose syrup (see Tip)30 g
-
Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)115 g
Chocolate Shell
-
Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)300 g
Finishing the Chocolate Shell
-
Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)185 g
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
169 kcal /
707 kJ
Πρωτεΐνη
1 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
22 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
6 g
Νάτριο
19 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνStrawberry Tiramisu
Brak ocen
Rosé Cream Puff Pastry
Brak ocen
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1 godz. 25 min
Rice Pudding
1 godz. 10 min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Chocolate Ice Cream
12 godz.
Fruit Ice Cream
5 min
Lemon Sorbet
8 godz. 30 min
Quick Fruit Sorbet
10 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Jack-O-Lantern Ice-Cream Bowls
Brak ocen
Chocolate Peanut Butter Shake
Brak ocen