Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts (Metric)

Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts (Metric)

3.5 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 10 λεπτ.
12 portions

Υλικά

Chocolate Pastry Dough
  • all purpose white flour plus extra to dust
    340 g
  • icing sugar
    140 g
  • almond flour
    60 g
  • cocoa powder, unsweetened, Dutch-processed
    30 g
  • salt
    ⅛ tsp
  • butter, unsalted diced, chilled
    170 g
  • eggs, large
    2
Chocolate Pudding Filling
  • Valrhona chocolate dark chocolate 70% (see Tip)
    155 g
    155 g dark chocolate, 70%, high quality chips or chunks
  • whole milk
    200 g
  • sugar
    45 g
  • cornstarch
    2 tbsp
  • egg yolks from large eggs
    2
  • butter, unsalted in pieces
    60 g
Caramel Filling
  • sugar
    155 g
  • butter, unsalted cold in 1 cube
    130 g
  • water divided
    1030 g
  • lemon juice
    1 tsp
  • salt
    1 pinch
  • whipping cream
    150 g
Rolling and Assembly
  • mango, ripe thinly sliced, to garnish

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 606 kcal / 2536 kJ
Πρωτεΐνη 8 g
Λιπαρά 37 g
Υδατάνθρακες 63 g
Φυτικές ίνες 4 g
Κορεσμένα λιπαρά 21 g
Νάτριο 68 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων