Zucchini and Almond Pulp Bread

Zucchini and Almond Pulp Bread

4.7 26 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
10 slices

Υλικά

  • zucchini trimmed, cut into pieces (2 in.)
    16 oz
  • sugar
    4 oz
  • large eggs
    2
  • leftover almond pulp from homemade almond milk (see Tip)
    6 oz
  • vegetable oil plus extra to grease
    2 ½ oz
  • vanilla extract
    1 tsp
  • all-purpose flour
    6 oz
  • baking powder
    1 tsp
  • baking soda
    ½ tsp
  • ground cinnamon
    1 tsp
  • salt
    ½ tsp
  • ground ginger
    ½ tsp
  • ground nutmeg
    ¼ tsp
  • chopped walnuts (προαιρετικό πεδίο)
    3 oz
    3 oz chopped almonds

Διατροφή ανά 1 slice

Θερμίδες 304 kcal / 1272 kJ
Πρωτεΐνη 9 g
Λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 31 g
Φυτικές ίνες 4 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Νάτριο 234 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων