Aperol® and lemon sour with aquafaba foam

Aperol® and lemon sour with aquafaba foam

4.9 26 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • raw sugar
    30 g
  • lemon peel (4 cm strips), no white pith
    2 pieces
  • ice cubes
    200 g
  • lemon flesh only, no white pith, pips removed
    130 g
  • Aperol®
    150 g
  • aquafaba (see Tips)
    60 g
  • dehydrated orange slices to garnish

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 81.5 kcal / 341.1 kJ
Πρωτεΐνη 1.2 g
Λιπαρά 0.1 g
Υδατάνθρακες 13.8 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 0 g
Νάτριο 6.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων