
Συσκευές & Αξεσουάρ
Αχλάδια sous-vide με σάλτσα κανέλας
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 5 λεπτ.
4 μερίδες
Υλικά
-
ζάχαρη120 γρ.
-
εκχύλισμα βανίλιας, φυσικό1 κ.γλ.
-
κανέλα, αλεσμένη1 ½ κ.γλ.
-
αχλάδια ξεφλουδισμένα, κομμένα στη μέση, χωρίς πυρήνα4
-
νερό850 γρ.
-
χυμό λεμονιού, φρεσκοστυμμένο (από μισό λεμόνι)30 γρ.
-
αμύγδαλα, φιλέ, καβουρδισμένα
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Θερμίδες
244 kcal /
1024 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
48 g
Φυτικές ίνες
5.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.3 g
Νάτριο
3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

H Βασική Μαγειρική
158 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς

Sous-Vide
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΜπουγάτσα
50 λεπτ.
Τιραμισού
5ωρ. 20 λεπτ.
Μπουρέκια με αναρή
2ωρ.
Παγωτό μπανάνας με σάλτσα αλμυρής καραμέλας
15 λεπτ.
Παγωτό-Σορμπέ τριαντάφυλλο
12ωρ.
Παγωτό πεπόνι με φιστίκια Αιγίνης
10 λεπτ.
Cheesecake με γιαούρτι, μασκαρπόνε και μαρμελάδα βατόμουρο
1ωρ. 10 λεπτ.
Παγωτό σοκολάτας πραλίνα
12ωρ.
Σορμπέ φρούτων
5 λεπτ.
Κέικ σοκολάτας-Φλαν στον ατμό
7ωρ.
Τιραμισού λεμόνι
6ωρ. 25 λεπτ.
Κέικ μήλου με κανέλα
1ωρ. 45 λεπτ.