
Συσκευές & Αξεσουάρ
Αχλάδια sous-vide με σάλτσα κανέλας
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 5 λεπτ.
4 μερίδες
Υλικά
-
ζάχαρη120 γρ.
-
εκχύλισμα βανίλιας, φυσικό1 κ.γλ.
-
κανέλα, αλεσμένη1 ½ κ.γλ.
-
αχλάδια ξεφλουδισμένα, κομμένα στη μέση, χωρίς πυρήνα4
-
νερό850 γρ.
-
χυμό λεμονιού, φρεσκοστυμμένο (από μισό λεμόνι)30 γρ.
-
αμύγδαλα, φιλέ, καβουρδισμένα
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Θερμίδες
244 kcal /
1024 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
48 g
Φυτικές ίνες
5.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.3 g
Νάτριο
3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

H Βασική Μαγειρική
158 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς

Sous-Vide
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΓρήγορος καφές με θρυμματισμένο πάγο
5 λεπτ.
Μπουρέκια με αναρή
2ωρ.
Άλαδος χαλβάς
1ωρ. 20 λεπτ.
Παγωτό-Σορμπέ τριαντάφυλλο
12ωρ.
Παγωτό σοκολάτα με τυρί cottage
3ωρ.
Μπισκότο με κομμάτια σοκολάτας στο τηγάνι
40 λεπτ.
Μπισκότα γεμιστά
1ωρ. 10 λεπτ.
Γρανίτες με κεράσι και λάιμ
4ωρ. 10 λεπτ.
Σορμπέ καρπούζι
10 λεπτ.
Κέικ με μύρτιλα, γλάσο από τυρί κρέμα, και κρέμα λεμονιού
Καμία βαθμολογία
Αχλάδια με βανίλια και λευκό κρασί, και κραμπλ αμυγδάλου
Καμία βαθμολογία
Κέικ σοκολάτας-Φλαν στον ατμό
Καμία βαθμολογία