Αχλάδια sous-vide με σάλτσα κανέλας

Αχλάδια sous-vide με σάλτσα κανέλας

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 5 λεπτ.
4 μερίδες

Υλικά

  • ζάχαρη
    120 γρ.
  • εκχύλισμα βανίλιας, φυσικό
    1 κ.γλ.
  • κανέλα, αλεσμένη
    1 ½ κ.γλ.
  • αχλάδια ξεφλουδισμένα, κομμένα στη μέση, χωρίς πυρήνα
    4
  • νερό
    850 γρ.
  • χυμό λεμονιού, φρεσκοστυμμένο (από μισό λεμόνι)
    30 γρ.
    1 κοφτό κ.γλ. ασκορβικό οξύ, (βιταμίνη C)
  • αμύγδαλα, φιλέ, καβουρδισμένα

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 244 kcal / 1024 kJ
Πρωτεΐνη 2 g
Λιπαρά 3 g
Υδατάνθρακες 48 g
Φυτικές ίνες 5.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.3 g
Νάτριο 3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων