
Συσκευές & Αξεσουάρ
Miso kraut
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 168ωρ. 20 λεπτ.
900 g
Υλικά
-
white cabbage cut into pieces (approx. 5 cm)600 g
-
sea salt2 tsp
-
daikon cut into pieces (3 cm)200 g
-
spring onions/shallots roughly chopped10
-
fresh ginger cut into slices30 g
-
shiro (white) miso paste mixed with 60 g boiling water60 g
Διατροφή ανά 900 g
Θερμίδες
377.4 kcal /
1579 kJ
Πρωτεΐνη
19.3 g
Λιπαρά
4.9 g
Υδατάνθρακες
75.2 g
Φυτικές ίνες
25.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.7 g
Νάτριο
6177.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Less waste, more food with Thermomix®
70 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheese Béchamel sauce (TM6)
15 min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 godz.
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 godz. 25 min
Gluten free bread rolls
2 godz. 30 min
Honeycomb butter
10 min
Citrus salt
35 min
Spicy Cajun rub
5 min
Chilli oil
25 min
Brown sugar spice rub
5 min
Porcini mushroom salt
5 min
Rosemary salt
24 godz. 5 min