
Συσκευές & Αξεσουάρ
卤蛋
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ. 50 λεπτ.
6 颗
Υλικά
煮溏心蛋
-
鸡蛋(约53-63克) ,带壳完整的6 颗
-
水 ,加至主锅的1升刻度线适量
-
冰水 ,冷却鸡蛋用适量
卤汁及制作
-
水900 克
-
整颗豆蔻 ,拍扁1 颗
-
香叶2 片
-
草果 ,拍扁1 颗
-
桂皮1 小块
-
八角2 个
-
花椒1 茶匙
-
白洋葱 ,切块100 克
-
老抽50 克
-
生抽60 克
-
盐 (约1茶匙)5 克
-
糖30 克
Διατροφή ανά 1 颗
Θερμίδες
73.2 kcal /
305.8 kJ
Πρωτεΐνη
6.7 g
Λιπαρά
4.3 g
Υδατάνθρακες
2 g
Φυτικές ίνες
0 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.4 g
Νάτριο
168.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

夏日卤味
10 Συνταγές
Κίνα
Κίνα

灵感每一刻
167 Συνταγές
Κίνα
Κίνα