卤蛋

卤蛋

5.0 16 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ. 50 λεπτ.
6 颗

Υλικά

煮溏心蛋
  • 鸡蛋(约53-63克) ,带壳完整的
    6 颗
  • ,加至主锅的1升刻度线
    适量
  • 冰水 ,冷却鸡蛋用
    适量
卤汁及制作
  • 900 克
  • 整颗豆蔻 ,拍扁
    1 颗
  • 香叶
    2 片
  • 草果 ,拍扁
    1 颗
  • 桂皮
    1 小块
  • 八角
    2 个
  • 花椒
    1 茶匙
  • 白洋葱 ,切块
    100 克
  • 老抽
    50 克
  • 生抽
    60 克
  • (约1茶匙)
    5 克
  • 30 克

Διατροφή ανά 1 颗

Θερμίδες 73.2 kcal / 305.8 kJ
Πρωτεΐνη 6.7 g
Λιπαρά 4.3 g
Υδατάνθρακες 2 g
Φυτικές ίνες 0 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.4 g
Νάτριο 168.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων