Συσκευές & Αξεσουάρ
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 porsiyon
Υλικά
-
tereyağı, kültürlü parçalar halinde kesilmiş50 g
-
pırasa yalnızca beyaz kısım, dilimler halinde kesilmiş (2 mm)300 g
-
su1000 g
-
dana bonfile ince şeritler halinde kesilmiş (yaklaşık 1 mm x 30 mm)300 - 350 g
-
1 küp et bulyon, ufalanmışev yapımı et bulyon1 tk
-
patates küpler halinde kesilmiş (2 cm)150 g
-
tuz½ tk
-
krema, hepsi (inek sütünden)80 g
-
rokfor peyniri parçalar halinde kesin150 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Νάτριο
423 mg
Πρωτεΐνη
18 g
Θερμίδες
1577.4 kJ /
377 kcal
Λιπαρά
28.8 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
16.2 g
Υδατάνθρακες
12.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Çorba ve Pilavlar
25 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCennet Çorbası
40 λεπτ.
Taneli Sebze Çorbası
50 λεπτ.
Minestrone İtalyan Sebze Çorbası
45 λεπτ.
Patatesli Karnabahar Çorbası
50 λεπτ.
Bonfileli Ravioli Çorbası
30 λεπτ.
Taze Domatesli Kabak Çorbası
40 λεπτ.
Kişniş ve Yumurtalı Sebze Çorbası
45 λεπτ.
Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
40 λεπτ.
Havuç, Kuşkonmaz ve Bademli Çorba
30 λεπτ.
Naneli Bezelye Çorbası
35 λεπτ.
Kremalı Pancar Çorbası
45 λεπτ.
Gazpacho
10 λεπτ.