
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 porsiyon
Υλικά
-
tereyağı, kültürlü parçalar halinde kesilmiş50 g
-
pırasa yalnızca beyaz kısım, dilimler halinde kesilmiş (2 mm)300 g
-
su1000 g
-
dana bonfile ince şeritler halinde kesilmiş (yaklaşık 1 mm x 30 mm)300 - 350 g
-
ev yapımı et bulyon1 tk
-
patates küpler halinde kesilmiş (2 cm)150 g
-
tuz½ tk
-
krema, hepsi (inek sütünden)80 g
-
rokfor peyniri parçalar halinde kesin150 g
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Θερμίδες
377 kcal /
1577.4 kJ
Πρωτεΐνη
18 g
Λιπαρά
28.8 g
Υδατάνθρακες
12.5 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
16.2 g
Νάτριο
423 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Çorba ve Pilavlar
25 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBuğday ve Nohutlu Soğuk Yoğurt Çorbası
9 Std.
Sebze Çorbası
35 Min
Bulgurlu Soğuk Çorba
20 Min
Kremalı Domates Çorbası
30 Min
Sütlü Domates Çorbası
55 Min
Taneli Sebze Çorbası
50 Min
Bonfileli Ravioli Çorbası
Keine Bewertungen
Vegan, İstiridye Mantarı Çorbası
Keine Bewertungen
Havuç Çorbası
35 Min
Yıldız Anasonlu Tatlı Patates Çorbası
45 Min
Kişniş ve Yumurtalı Sebze Çorbası
45 Min
Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
40 Min