
Συσκευές & Αξεσουάρ
Porcini mushroom risotto
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
eschalot cut into halves30 g
-
fresh porcini mushrooms cut into pieces (see Tips)300 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
water800 g
-
sea salt (see Tips)1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces1 ½ tbsp
-
fresh flat-leaf parsley chopped, to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
425.1 kcal /
1778.5 kJ
Πρωτεΐνη
7.3 g
Λιπαρά
12.3 g
Υδατάνθρακες
68.3 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.9 g
Νάτριο
486 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων"Marry me" chicken pasta
30 λεπτ.
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 λεπτ.
Mushroom risotto (TM6)
30 λεπτ.
Chicken, spinach and leek risotto
30 λεπτ.
Apricot chicken risotto
30 λεπτ.
Creamy tomato and salami fettuccine
30 λεπτ.
Pumpkin risotto with bacon
40 λεπτ.
Spaghetti carbonara
35 λεπτ.
Mushroom and bacon pasta
30 λεπτ.
Tuna mornay
45 λεπτ.
Risotto verde (TM6)
30 λεπτ.
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 λεπτ.