
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spaghetti alla carbonara
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
pecorino cheese cut into pieces (3 cm - optional)30 g
-
guanciale cut into cubes (see Tips)150 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
ground black pepper3 pinches
-
sea salt1 pinch
-
dried spaghetti320 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
602.7 kcal /
2521.8 kJ
Πρωτεΐνη
24.1 g
Λιπαρά
28.1 g
Υδατάνθρακες
61.4 g
Φυτικές ίνες
2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
10 g
Νάτριο
547.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων"Marry me" chicken pasta
30 min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Mushroom risotto (TM6)
30 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Apricot chicken risotto
30 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Spaghetti carbonara
35 min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Tuna mornay
45 min
Risotto verde (TM6)
30 min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min