
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mohn-Topfen-Knödel mit Apfelmus (glutenfrei)
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Mohn60 g
-
Zimt, gemahlen1 Msp.
-
Kardamomkapseln Samen ausgelöst1 - 2
-
Zucker35 - 40 g
-
Polenta, fein80 g
-
Vanillezucker1 TL
-
Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)2 TL
-
Milch100 g
-
Speisestärke15 g
-
Topfen250 g
-
Äpfel entkernt, geschält500 - 600 g
-
Wasser100 g
-
Butter2 EL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
249 mg
Πρωτεΐνη
12 g
Θερμίδες
1702 kJ /
407 kcal
Λιπαρά
16 g
Φυτικές ίνες
7 g
Κορεσμένα λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
56 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSchokoladenmousse
3ωρ. 20 λεπτ.
Windbeutel
2ωρ. 15 λεπτ.
Vanilleeis
12ωρ.
Omas Apfelkompott mit Honig
20 λεπτ.
Vanillepudding
25 λεπτ.
Kiwi-Eispops
6ωρ. 15 λεπτ.
Joghurt griechische Art
13ωρ.
Portugiesische Crème Brûlée
25 λεπτ.
Fedlkoch
10ωρ. 35 λεπτ.
Vegane Red Velvet Muffins
4ωρ.
Erdbeer-Lollis
40 λεπτ.
Cheesecakes im Glas
4ωρ.