Pastafrola de membrillo

Pastafrola de membrillo

4.8 57 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
8 raciones

Υλικά

Masa
  • de azúcar
    150 g
  • tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
    8
  • de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
    200 g
  • huevo
    1
  • yema de huevo
    1
  • de sal
    1 pellizco
  • de harina de repostería
    400 g
  • de levadura química en polvo
    1 cucharada
Relleno
  • de dulce de membrillo en trozos
    700 g
  • de vino dulce (por ej. Oporto, Marsala)
    70 g
    70 g de brandy
Montaje
  • clara de huevo ligeramente batida
    1

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 824 kcal / 3448 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 29 g
Υδατάνθρακες 134 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων