
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ribisel-Pavlova
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
-
Feinkristallzucker250 g
-
Eiweiß (Größe M)5
-
Apfelessig1 TL
-
Vanille, gemahlen1 TL
-
Speisestärke1 EL
-
Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt500 g
-
Vanillezucker1 EL
-
frische rote Ribiseln300 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portionen
Νάτριο
52 mg
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
1566 kJ /
374 kcal
Λιπαρά
23 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
38 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Freches Früchtchen
23 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία

Frisch aus dem Garten
18 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνZuckerreinkerl
2ωρ. 50 λεπτ.
Salzburger Nockerl
30 λεπτ.
Glutenfreie Schoko-Cookies
1ωρ. 35 λεπτ.
Früchtebrot
2ωρ. 40 λεπτ.
Karottentorte mit Zuckerguss
3ωρ. 10 λεπτ.
NomNom-Roulade
2ωρ. 15 λεπτ.
Einfache Cremeschnitte
3ωρ. 45 λεπτ.
Nussecken
1ωρ. 10 λεπτ.
Cranberry-Mohn-Schnecken
2ωρ. 10 λεπτ.
Zwetschken-Schichtdessert mit Vanillecreme
30 λεπτ.
Scones
40 λεπτ.
Prinzen-Cake Pops
5ωρ.