山羊乳酪牛肉炸丸子

山羊乳酪牛肉炸丸子

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ. 20 λεπτ.
40 块

Υλικά

  • 烟熏牛肉(cecina) ,切碎(见要诀)
    150 克
  • 橄榄油
    20 克
  • 黄油
    60 克
  • 洋葱 ,切小块
    40 克
  • 面粉
    160 克
  • 牛奶
    800 克
  • ½ 茶匙
  • 新鲜山羊乳酪 ,切成小块
    150 克
  • 面包糠
    300 - 400 克
  • ,在碗内打散
    2 - 3 颗
  • 油炸用蔬菜油
    500 - 600 克

Διατροφή ανά 1 块

Θερμίδες 123 kcal / 514 kJ
Πρωτεΐνη 4.1 g
Λιπαρά 7.5 g
Υδατάνθρακες 1 g
Φυτικές ίνες 0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.5 g
Νάτριο 182.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων