Chocolat chaud au caramel et au whisky

Chocolat chaud au caramel et au whisky

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • de sucre
    250 g
  • d'eau
    30 g
  • de crème liquide 30-40% M.G.
    250 g
  • de beurre froid, en 1 morceau (env. 6 x 4 x 1 cm)
    30 g
  • de jus de citron (voir conseil)
    1 c. à café
  • d'extrait naturel de vanille
    1 - 2 c. à café
  • de lait
    700 g
  • de poudre de cacao
    100 g
  • de whisky
    30 g
  • de la crème fouettée maison, pour la finition (voir conseil)

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 743 kcal / 3110 kJ
Πρωτεΐνη 8 g
Λιπαρά 41 g
Υδατάνθρακες 79 g
Φυτικές ίνες 24.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων