Συσκευές & Αξεσουάρ
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porties
Υλικά
Asperges en aardappelen
-
water600 g
-
zout1 tl
-
suiker1 snuifje
-
boter (προαιρετικό πεδίο)5 g
-
aardappelen klein of in stukken (zie tip)700 - 750 g
-
asperges (wit of groen)1000 - 1500 g
Hollandaisesaus
-
water20 - 40 g
-
citroensap10 - 20 g
-
boter175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ tl
-
gemalen peper1 - 2 snuifje
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Πρωτεΐνη
11.3 g
Θερμίδες
2919 kJ /
698 kcal
Λιπαρά
58.5 g
Φυτικές ίνες
6.5 g
Υδατάνθρακες
29.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Traditionele recepten
47 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalade van Kool en Wortel met Feta
15 λεπτ.
Zoete Aardappel Bloemtaart
Καμία βαθμολογία
Salade van Rode Biet en Aardbei
Καμία βαθμολογία
Mediterrane groentepasta
Καμία βαθμολογία
Groentesandwiches
Καμία βαθμολογία
Groentepannenkoekjes
20 λεπτ.
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40 λεπτ.
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40 λεπτ.
Vegan Burgers
Καμία βαθμολογία
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 λεπτ.
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Καμία βαθμολογία
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45 λεπτ.