
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dampet frittata med kylling og ris
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porsjoner
Υλικά
Frittata
-
kokt kyllingbryst, uten skinn (ca. 180 g), delt i biter (3 cm)1
-
olivenolje10 g
-
egg, store (63-73 g)4
-
vårløk i tynne skiver3
-
korianderblader, ferske grovt hakket2 ss
-
ras el hanout (προαιρετικό πεδίο) etter smak¼ - ½ ts
-
havsalt¼ ts
-
malt svart pepper1 klype
Ris med grønnsaker
-
rød paprika delt i fire150 g
-
gulrøtter delt i biter70 g
-
løk delt i fire50 g
-
olivenolje30 g
-
spisskummen, malt½ ts
-
koriander, malt½ ts
-
havsalt pluss ekstra etter smak¼ ts
-
vann750 g
-
grønnsaksbuljongterning (til 0.5 l) smuldret1
-
basmatiris skylt180 g
-
hvite kikerter, på boks skylt, drenert (1 x 400 g boks)240 g
-
malt svart pepper etter smak
-
sumak (προαιρετικό πεδίο)¼ ts
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porsjon
Νάτριο
760 mg
Πρωτεΐνη
28 g
Θερμίδες
2002 kJ /
477 kcal
Λιπαρά
19 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
48 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Måltider på minutter
14 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKung Pao kylling
Καμία βαθμολογία
Tradisjonell østerriksk gulasj
Καμία βαθμολογία
Pulled pork burger
Καμία βαθμολογία
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Καμία βαθμολογία
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Καμία βαθμολογία
Pastasaus av skinke og purre
Καμία βαθμολογία
Biff i stout
Καμία βαθμολογία
Kroningskylling
Καμία βαθμολογία
Tandoori kyllingwraps
Καμία βαθμολογία
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Καμία βαθμολογία
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Καμία βαθμολογία
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Καμία βαθμολογία