
Συσκευές & Αξεσουάρ
Grießauflauf mit Birnen und Preiselbeeren
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Birnen reif3 - 4
-
Bio-Zitrone1
-
Wasser500 g
-
Eier (Größe M)3
-
Rapsöl zum Einfetten
-
Salz1 Prise
-
Schlagobers150 g
-
Butter weich, in Stücken75 g
-
Feinkristallzucker100 g
-
Vanillezucker10 g
-
Weichweizengrieß75 g
-
Magertopfen500 g
-
Preiselbeerkompott6 - 8 EL
-
Mandelblättchen2 EL
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
718 kcal /
3002 kJ
Πρωτεΐνη
26 g
Λιπαρά
37 g
Υδατάνθρακες
76 g
Φυτικές ίνες
9 g
Κορεσμένα λιπαρά
21 g
Νάτριο
630 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix® Rockstar Alex
5 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKirschenstrudel
1h 45min
Weinkekse
1h 30min
Schokoladen-Keks-Kuchen (glutenfrei)
50min
Schneller Beerenstrudel
50min
Sonntagsgugelhupf
1h 5min
Rhabarber-Streuselkuchen
1h 10min
Heidelbeer-Brombeer Muffins
40min
Oster-Cupcakes
1h 10min
Brownies
1h
Blaue Alien-Torte
3h
Apfelherzen am Stiel
1h 20min
Schokoladenherzen
1h 30min