
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Cinnamon Panna Cotta
-
gelatine leaves (1.5 g each)4
-
granulated sugar110 g
-
cinnamon stick2 cm
-
double cream (around 48 % fat)480 g
-
whole milk250 g
Apple, Apricot and Ginger Compote
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
dried apricots soft70 g
-
Cox apples peeled, quartered, cores removed600 g
-
sugar10 g
-
water75 g
-
unsalted butter diced (1 cm)20 g
-
lemon juice1 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
564 kcal /
2361 kJ
Πρωτεΐνη
4.5 g
Λιπαρά
43 g
Υδατάνθρακες
39.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The Apple of My Eye
7 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBakewell Tart
1ωρ. 50 λεπτ.
Frangipane Cake
1ωρ. 45 λεπτ.
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3ωρ. 20 λεπτ.
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45 λεπτ.
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55 λεπτ.
Blueberry Frozen Yoghurt
5 λεπτ.
Decadent Dark Chocolate Brownies
1ωρ. 55 λεπτ.
Polish Doughnuts (Pączki)
1ωρ. 20 λεπτ.
Mixed Berries Pavlova Stack
5ωρ. 30 λεπτ.
Apple Crumble with Vanilla Cashew Ice Cream
1ωρ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Sticky Jamaican Ginger Cake
25ωρ.