Συσκευές & Αξεσουάρ
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Cinnamon Panna Cotta
-
gelatine leaves (1.5 g each)4
-
granulated sugar110 g
-
cinnamon stick2 cm
-
double cream (around 48 % fat)480 g
-
whole milk250 g
Apple, Apricot and Ginger Compote
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
dried apricots soft70 g
-
600 g tart apples, peeled, quartered, cores removedCox apples peeled, quartered, cores removed600 g
-
sugar10 g
-
water75 g
-
unsalted butter diced (1 cm)20 g
-
lemon juice1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
4.5 g
Θερμίδες
2361 kJ /
564 kcal
Λιπαρά
43 g
Υδατάνθρακες
39.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
The Apple of My Eye
7 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMilk Tart
8ωρ. 45 λεπτ.
Brioche Berry Pudding
1ωρ.
Crêpes Suzette
35 λεπτ.
Honeycomb
1ωρ. 30 λεπτ.
Mince Pie Ice Cream Sandwich
16ωρ.
Milk Chocolate Panna Cotta with Mango and Banana Marmalade
2ωρ. 15 λεπτ.
Sticky Toffee Puddings
1ωρ.
Mint Choc Chip
8ωρ. 20 λεπτ.
Seville Orange Sorbet
3ωρ. 25 λεπτ.
Ice Cream Layer Cake
43ωρ. 35 λεπτ.
Mango and Ginger Frozen Yoghurt
12ωρ. 5 λεπτ.
Clotted Cream and Strawberry Ice Cream
24ωρ.