
Συσκευές & Αξεσουάρ
Τάρτα μήλου τατέν με κρεμ ανγκλέζ
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 μερίδες
Υλικά
Κρεμ ανγκλέζ
-
κλωνάρι βανίλιας½
-
ζάχαρη115 γρ.
-
κρέμα γάλακτος, 30-40% λιπαρά500 γρ.
-
πλήρες γάλα150 γρ.
-
κρόκους αυγού από μεγάλα αυγά6
Τάρτα μήλου τατέν
-
μαύρη ζάχαρη115 γρ.
-
βούτυρο, ανάλατο σε κομμάτια60 γρ.
-
κανέλα, αλεσμένη¼ κ.γλ.
-
γαρίφαλο, αλεσμένο1 πρέζα
-
μοσχοκάρυδο, αλεσμένο¼ κ.γλ.
-
τζίντζερ, αποξηραμένο, αλεσμένο¼ κ.γλ.
-
κονιάκ (μπράντυ) Καλβαντός30 γρ.
-
μήλα (κατά προτίμηση Fudgi), καθαρισμένα και κομμένα στα 44
-
ζύμης σφολιάτας ξεπαγωμένο1 φύλλο
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
2741 kJ /
655 kcal
Λιπαρά
44 g
Φυτικές ίνες
2 g
Υδατάνθρακες
61 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix & τηγάνι
7 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΑναρόταρτα
30 λεπτ.
Γιαουρτόκρεμα
4ωρ. 20 λεπτ.
Μους μαύρης σοκολάτας
3ωρ. 20 λεπτ.
Tσίζκεϊκ με γεύση μπράουνι σοκολάτας/μέντας
1ωρ. 5 λεπτ.
Κέικ πορτοκαλιού
1ωρ. 25 λεπτ.
Προφιτερόλ
2ωρ.
Σορμπέ φρούτων
5 λεπτ.
Άλαδος χαλβάς
1ωρ. 20 λεπτ.
Κέικ με λικέρ πορτοκαλιού και γλάσο σοκολάτας
2ωρ.
Γρήγορο επιδόρπιο με φρέσκα φρούτα
15 λεπτ.
Μπράουνις (βέγκαν)
2ωρ. 40 λεπτ.
Paris on ice
2ωρ. 10 λεπτ.