Τάρτα μήλου τατέν με κρεμ ανγκλέζ

Τάρτα μήλου τατέν με κρεμ ανγκλέζ

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 μερίδες

Υλικά

Κρεμ ανγκλέζ
  • κλωνάρι βανίλιας
    ½
  • ζάχαρη
    115 γρ.
  • κρέμα γάλακτος, 30-40% λιπαρά
    500 γρ.
  • πλήρες γάλα
    150 γρ.
  • κρόκους αυγού από μεγάλα αυγά
    6
Τάρτα μήλου τατέν
  • μαύρη ζάχαρη
    115 γρ.
  • βούτυρο, ανάλατο σε κομμάτια
    60 γρ.
  • κανέλα, αλεσμένη
    ¼ κ.γλ.
  • γαρίφαλο, αλεσμένο
    1 πρέζα
  • μοσχοκάρυδο, αλεσμένο
    ¼ κ.γλ.
  • τζίντζερ, αποξηραμένο, αλεσμένο
    ¼ κ.γλ.
  • κονιάκ (μπράντυ) Καλβαντός
    30 γρ.
    30 γρ. κονιάκ (μπράντυ), απλό
  • μήλα (κατά προτίμηση Fudgi), καθαρισμένα και κομμένα στα 4
    4
  • ζύμης σφολιάτας ξεπαγωμένο
    1 φύλλο

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 655 kcal / 2741 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 44 g
Υδατάνθρακες 61 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων