
Συσκευές & Αξεσουάρ
Oster-Zupfkuchen
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
24 Stücke
Υλικά
Teig
-
Butter in Stücken300 g
-
Zucker225 g
-
Mehl und mehr zum Bearbeiten525 g
-
Kakaopulver45 g
-
Backpulver1 ½ TL
-
Eier2
Füllung und Fertigstellung
-
Butter weich, in Stücken270 g
-
Zucker300 g
-
Eier6
-
Magerquark750 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht2 TL
-
Vanillepuddingpulver1 Pck.
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
383 kcal /
1604 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
41 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
13 g
Νάτριο
174 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 2/2022
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTriple-Kokos-Brownies
4ωρ.
Aprikosen-Banana-Bread
1ωρ. 20 λεπτ.
Kirschenmichel
1ωρ.
Vanille-Schoko-Hochzeitstorte mit Karamelldripping
48ωρ.
Bombardino-Kuchen
4ωρ. 30 λεπτ.
Nektarinen-Holunder-Eis
12ωρ.
Joghurt-Grießkuchen
5ωρ.
Orangenplätzchen
2ωρ. 10 λεπτ.
Saure-Sahne-Plätzchen
2ωρ.
Haselnuss-Sirup-Schnecken
3ωρ.
Amarenakirsch-Brownies
1ωρ.
Heidelbeer-Brombeer Muffins
40 λεπτ.