
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kefir-Zöpfe
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ. 30 λεπτ.
10 Stück
Υλικά
-
Kefir220 g
-
Zucker80 g
-
frische Hefe5 g
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten500 g
-
Öl30 g
-
Ei1
-
Zimt½ TL
-
Salz1 Prise
-
Rosinen50 g
-
Wasser1250 g
-
Zitronensaft30 g
-
Eigelb zum Bestreichen1
-
Hagelzucker zum Bestreuen
-
Mandeln, gehobelt zum Bestreuen
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
279 kcal /
1169 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
50 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
39 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Fermentieren
29 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOrangenplätzchen
2ωρ. 10 λεπτ.
Saure-Sahne-Plätzchen
2ωρ.
Haselnuss-Sirup-Schnecken
3ωρ.
Amarenakirsch-Brownies
1ωρ.
Kirschkuchen mit Vanillecreme
4ωρ. 45 λεπτ.
Heidelbeer-Brombeer Muffins
40 λεπτ.
Kuchen im Glas
40 λεπτ.
French Toast mit Melanzanichutney
4ωρ. 45 λεπτ.
Rhabarber-Erdbeer-Tarte
1ωρ.
Brownies
1ωρ.
Limoncello-Torte
2ωρ. 30 λεπτ.
Croquembouche mit Orangenpudding und Zartbitterschokolade
10ωρ.