
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rhabarber-Pudding-Streuselkuchen
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ.
12 Stücke
Υλικά
-
Mehl400 g
-
Zucker250 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht20 g
-
Backpulver1 TL
-
Salz1 TL
-
Butter kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten200 g
-
Ei1
-
Vanillepuddingpulver1 Pck.
-
Speisestärke15 g
-
Milch500 g
-
Schmand200 g
-
Rhabarber geschält, in Stücken (ca. 1 cm)400 g
-
Puderzucker zum Bestäuben
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Νάτριο
259 mg
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
1730 kJ /
413 kcal
Λιπαρά
19 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
55 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Newsletter
11 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVeganes Bananenbrot
1h 30min
Schoko-Erdnuss-Cupcakes
1h 10min
Buchweizen-Biskuit-Torte mit Himbeeren und Heidelbeeren
5h
Pfirsich-Rosen-Muffins
1h 40min
Dinkel-Vanille-Schnecken
6h 30min
Apfel-Hefe-Schnecken
2h 40min
Zwetschgen-Scones
40min
Himbeer-Nuss-Hochzeitstorte mit Karamelldripping
48h
Karotten-Mohnmuffins
55min
Blaue Alien-Torte
3h
Zitronen-Curry-Lavaküchlein
3h
Tres Leches
2h