
Συσκευές & Αξεσουάρ
Asparges- og dildsuppe, kyllingebøffer og dampede grøntsager
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 portioner
Υλικά
-
løg, hvide halveret50 g
-
kartofler skåret i tern (1-2 cm)325 g
-
kylling uden skind, skåret i mindre stykker (2-3 cm)500 g
-
sød paprika½ teske
-
salt1 ½ teske
-
hvidløgspulver1 knivspids
-
skalotteløg halveret1
-
gulerødder skåret i skiver (ca. 5 mm)150 g
-
helbladet spinat, frost150 g
-
asparges skåret i mindre stykker500 g
-
vand600 g
-
grøntsagsbouillon1 tsk med top
-
peber, friskkværnet1 knivspids
-
ekstra jomfruolivenolie30 g
-
dild, frisk3 kviste
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
408.8 kcal /
1710 kJ
Πρωτεΐνη
32.5 g
Λιπαρά
6.8 g
Υδατάνθρακες
27.8 g
Φυτικές ίνες
7 g
Κορεσμένα λιπαρά
19.5 g
Νάτριο
1022.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Mindre kød, mere grønt
8 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSafron kartoffelsuppe med kammuslinger
Καμία βαθμολογία
Spaghetti med græskar og hasselnød
30 λεπτ.
Bagt løgsuppe med chorizo
Καμία βαθμολογία
Shakshuka i tomater med mozzarella og quinoa
30 λεπτ.
Smoothie og pandekager med rismel (2500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Cremet tomatsuppe og farserede peberfrugter (2200 kcal)
Καμία βαθμολογία
Laks med grøntsagssovs
Καμία βαθμολογία
Bagt kvark med skinke og grøntsager
Καμία βαθμολογία
Polenta med kylling
Καμία βαθμολογία
Kyllingelår med peanutsauce og ris
Καμία βαθμολογία
Crêpes med kylling
Καμία βαθμολογία
Kylling a la Cubata
Καμία βαθμολογία