
Συσκευές & Αξεσουάρ
Klasický rajčatový protlak (passata)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
5 porcí
Υλικά
-
30 gramů cibule
-
1 stroužek česneku
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
800 gramů rajčat na čtvrtky
-
10 - 15 gramů lístků bazalky
-
1 čajová lžička soli
Διατροφή ανά 1 porci
Θερμίδες
84 kcal /
351 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Italské omáčky
8 Συνταγές
Τσεχία
Τσεχία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRajčatový kečup
40 λεπτ.
Šunková pěna se smetanou
5 λεπτ.
Hořčicovo-balzamikový dresink
10 λεπτ.
Paštika z kachních jater
45 λεπτ.
Bolognese classico
5ωρ.
Omáčka arrabbiata
40 λεπτ.
Rajčatová omáčka s masem (ragú)
1ωρ. 30 λεπτ.
Cuketová čalamáda na topinky
25 λεπτ.
Tvarůžková pomazánka
5 λεπτ.
Špenátová omáčka se smetanou
25 λεπτ.
Baleárská omáčka
15 λεπτ.
Žampiónová omáčka s Nivou
20 λεπτ.