
Συσκευές & Αξεσουάρ
Σουφλέ με σμέουρα
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
12 μερίδες
Υλικά
Βάση με σμέουρα
-
βούτυρο, ανάλατο για το βουτύρωμα
-
ψιλή ζάχαρη (κάστερ) για το πασπάλισμα12 κ.γλ.
-
σμέουρα κατεψυγμένα220 γρ.
-
χυμό λεμονιού30 γρ.
-
κορν φλάουρ20 γρ.
-
νερό40 γρ.
Μίγμα σουφλέ
-
μαντολάτο σε κομμάτια (3 εκ.)120 γρ.
-
ασπράδια αβγών (περίπου 290 γρ.)8
-
ζάχαρη60 γρ.
-
κρεμόριο1 κ.γλ.
-
ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Πρωτεΐνη
3.9 g
Θερμίδες
834 kJ /
198.6 kcal
Λιπαρά
10.4 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Υδατάνθρακες
22.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Kαλοκαίρι στο πιάτο
10 Συνταγές
Ελλάδα
Ελλάδα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΑναρόταρτα
30min
Γιαουρτόκρεμα
4h 20min
Μους μαύρης σοκολάτας
3h 20min
Tσίζκεϊκ με γεύση μπράουνι σοκολάτας/μέντας
1h 5min
Κέικ πορτοκαλιού
1h 25min
Προφιτερόλ
2h
Σορμπέ φρούτων
5min
Άλαδος χαλβάς
1h 20min
Κέικ με λικέρ πορτοκαλιού και γλάσο σοκολάτας
2h
Γρήγορο επιδόρπιο με φρέσκα φρούτα
15min
Μπράουνις (βέγκαν)
2h 40min
Paris on ice
2h 10min