
Συσκευές & Αξεσουάρ
Σουφλέ με σμέουρα
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
12 μερίδες
Υλικά
Βάση με σμέουρα
-
βούτυρο, ανάλατο για το βουτύρωμα
-
ψιλή ζάχαρη (κάστερ) για το πασπάλισμα12 κ.γλ.
-
σμέουρα κατεψυγμένα220 γρ.
-
χυμό λεμονιού30 γρ.
-
κορν φλάουρ20 γρ.
-
νερό40 γρ.
Μίγμα σουφλέ
-
μαντολάτο σε κομμάτια (3 εκ.)120 γρ.
-
ασπράδια αβγών (περίπου 290 γρ.)8
-
ζάχαρη60 γρ.
-
κρεμόριο1 κ.γλ.
-
ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Θερμίδες
198.6 kcal /
834 kJ
Πρωτεΐνη
3.9 g
Λιπαρά
10.4 g
Υδατάνθρακες
22.7 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Kαλοκαίρι στο πιάτο
10 Συνταγές
Ελλάδα
Ελλάδα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΠαγωτό σοκολάτα
12ωρ.
Παγωτό τσιζκέικ με μύρτιλο
14ωρ. 35 λεπτ.
Παραδοσιακό ρυζόγαλο
1ωρ. 10 λεπτ.
Γιαουρτοπαγωτό με μπισκότα chocolate chip
5ωρ. 10 λεπτ.
Κρέμα σοκολάτας
1ωρ. 20 λεπτ.
Σορμπέ λεμόνι
8ωρ. 30 λεπτ.
Ατομικά τσίζκεϊκς σε βαζάκια
4ωρ.
Κρέμα μόκα χωρίς αυγά
1ωρ. 30 λεπτ.
Κρέμα κάσταρντ (TM6 - 6-8 μερίδες)
15 λεπτ.
Αχλάδια με σιρόπι πορτοκαλιού
Καμία βαθμολογία
Αχλάδια με βανίλια και λευκό κρασί, και κραμπλ αμυγδάλου
Καμία βαθμολογία
Κέικ σοκολάτας-Φλαν στον ατμό
7ωρ.