Chocolate and Caramel Millefeuille

Chocolate and Caramel Millefeuille

3.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 50 λεπτ.
6 portions

Υλικά

Caramel with Nuts
  • hazelnuts shelled
    1 oz
  • walnuts shelled
    1 oz
  • unsalted pistachios, shelled, peeled
    1 oz
  • blanched almonds
    1 oz
  • sugar
    10 ½ oz
  • water divided
    36 oz
  • lemon juice
    1 tsp
  • vinegar
    1 ½ oz
Filling
  • dark chocolate (70% cocoa) cut into pieces
    14 oz
  • heavy whipping cream
    14 oz
  • unsalted butter cut into pieces
    2 oz
Puff Pastry
  • unsalted butter cold (14 oz sliced, 3 oz cut into pieces)
    17 oz
  • all-purpose flour
    17 ½ oz
  • ice cold water
    7 oz
  • lemon juice, freshly squeezed
    1 tbsp
  • sugar
    2 tsp
  • salt
    1 tsp
  • sugar
    2 tbsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 1249.9 kcal / 5229.5 kJ
Πρωτεΐνη 20.6 g
Λιπαρά 89 g
Υδατάνθρακες 122.4 g
Φυτικές ίνες 21.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 51.1 g
Νάτριο 345.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων