
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chocolate and Caramel Millefeuille
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Caramel with Nuts
-
hazelnuts shelled1 oz
-
walnuts shelled1 oz
-
unsalted pistachios, shelled, peeled1 oz
-
blanched almonds1 oz
-
sugar10 ½ oz
-
water divided36 oz
-
lemon juice1 tsp
-
vinegar1 ½ oz
Filling
-
dark chocolate (70% cocoa) cut into pieces14 oz
-
heavy whipping cream14 oz
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
Puff Pastry
-
unsalted butter cold (14 oz sliced, 3 oz cut into pieces)17 oz
-
all-purpose flour17 ½ oz
-
ice cold water7 oz
-
lemon juice, freshly squeezed1 tbsp
-
sugar2 tsp
-
salt1 tsp
-
sugar2 tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1249.9 kcal /
5229.5 kJ
Πρωτεΐνη
20.6 g
Λιπαρά
89 g
Υδατάνθρακες
122.4 g
Φυτικές ίνες
21.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
51.1 g
Νάτριο
345.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Daily & Creative
30 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTiramisu
5 Std. 20 Min
Blueberry Coffee Cake
1 Std.
Lemon Sorbet
8 Std. 30 Min
Whole Orange Bundt Cake
1 Std. 25 Min
New Orleans Style Cheesecake
6 Std. 5 Min
Strawberry Shortcake
1 Std.
Vanilla Ice Cream
12 Std.
Chocolate Fondants (Lava Cakes)
40 Min
Basil Peach Sorbet
10 Min
Basque Burnt Cheesecake
3 Std. 10 Min
Skillet Chocolate Chip Cookie
40 Min
Strawberry Crumble
40 Min