Gâteau d'abeilles avec glaçage

Gâteau d'abeilles avec glaçage

4.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
35 parts

Υλικά

La pâte
  • œufs
    5
  • de sucre en poudre
    140 g
  • de farine de blé
    380 g
  • de sucre vanillé
    8 g
  • de poudre à lever
    20 g
  • de lait
    230 g
  • d'huile de tournesol
    200 g
  • zeste de citron râpé
    1 c. à soupe
Le glaçage
  • de fromage à tartiner
    450 g
  • de yogourt nature
    75 g
  • de sucre en poudre
    120 g
  • zeste de citron râpé
    1 c. à soupe
  • de jus de citron fraîchement pressé
    15 g
Le chocolat fondant
  • de chocolat noir détaillé en morceaux
    100 g
  • d'huile de tournesol
    10 g
  • abricots, en conserve égouttés (env. 480 g poids net)
    35
  • d'amandes effilées
    50 g
  • bonbons (pour les yeux)
    70

Διατροφή ανά 1 morceau/part

Θερμίδες 209.3 kcal / 875.5 kJ
Πρωτεΐνη 3.6 g
Λιπαρά 13.4 g
Υδατάνθρακες 19.3 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.4 g
Νάτριο 88.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων