Pina Colada Layer Cake

Pina Colada Layer Cake

4.7 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
8 portions

Υλικά

Cake Batter
  • non-stick spray oil
  • all-purpose flour
    285 g
  • baking powder
    2 ¼ tsp
  • salt
    ½ tsp
  • sugar
    325 g
  • unsalted butter diced, room temperature
    170 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • large eggs
    3
  • coconut milk
    170 g
  • rum
    60 g
  • coconut, shredded, unsweetened
    30 g
Pineapple Filling
  • canned crushed pineapple, in juice drained
    570 g
  • sugar
    60 g
  • cornstarch
    1 tbsp
Frosting
  • heavy whipping cream, 30-40% fat
    450 g
  • icing sugar
    70 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • coconut extract
    1 tsp
Assembly
  • pineapple, fresh (προαιρετικό πεδίο) slices, to decorate
  • coconut, flaked, unsweetened to decorate
  • pineapple, fresh (προαιρετικό πεδίο) crown, to decorate

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 860 kcal / 3598 kJ
Πρωτεΐνη 9.5 g
Λιπαρά 46.4 g
Υδατάνθρακες 98.4 g
Φυτικές ίνες 2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 29.8 g
Νάτριο 313.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων