
Συσκευές & Αξεσουάρ
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
12 portions
Υλικά
-
salted butter cut into pieces, plus extra to grease150 g
-
ginger syrup (see Tips)100 g
-
milk100 g
-
eggs2
-
brown sugar plus an extra 2 tbsp to sprinkle250 g
-
plain flour350 g
-
baking powder2 tsp
-
pears 1 cut into pieces (1 cm), 3 left whole but cored leaving stalks in place (see Tips)4
-
pure maple syrup to taste3 - 4 tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
373.1 kcal /
1561.1 kJ
Πρωτεΐνη
4.9 g
Λιπαρά
11.7 g
Υδατάνθρακες
64 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Νάτριο
172.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνANZAC biscuits
40min
ANZAC slice
1h 40min
Banana bread
1h 40min
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50min
Banana and oat mini muffins
40min
Café-style banana bread
1h 45min
ABC muffins
40min
Healthy banana bread
1h 15min
Better banana cake
45min
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1h 45min
Mixed berry clafoutis
40min