
Συσκευές & Αξεσουάρ
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
800 g
Υλικά
-
egg whites room temperature (approx. 200 g)6
-
caster sugar250 g
-
salted butter softened, cut into pieces (1.5 cm - see Tips)425 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
vanilla bean paste½ tsp
Διατροφή ανά 800 g
Θερμίδες
4115.3 kcal /
17218.3 kJ
Πρωτεΐνη
21.1 g
Λιπαρά
345 g
Υδατάνθρακες
252.3 g
Φυτικές ίνες
0 g
Κορεσμένα λιπαρά
218.5 g
Νάτριο
2998.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνQuince crumble
1hod. 25min
Polenta, mandarin and almond cake
2hod. 35min
Pepita almond Florentines
1hod.
Baked pumpkin doughnuts
1hod. 20min
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55min
Pistachio cake
1hod. 10min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27hod. 35min
S'mores cupcakes
2hod. 40min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2hod. 30min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1hod. 10min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30hod. 25min
Cheesecake with meringue topping
3hod. 30min