
Συσκευές & Αξεσουάρ
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
800 g
Υλικά
-
egg whites room temperature (approx. 200 g)6
-
caster sugar250 g
-
salted butter softened, cut into pieces (1.5 cm - see Tips)425 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
vanilla bean paste½ tsp
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 800 g
Νάτριο
2998.8 mg
Πρωτεΐνη
21.1 g
Θερμίδες
17218.3 kJ /
4115.3 kcal
Λιπαρά
345 g
Φυτικές ίνες
0 g
Κορεσμένα λιπαρά
218.5 g
Υδατάνθρακες
252.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRum baba
3ωρ.
Far Breton with prunes
2ωρ.
Baklava cheesecake
25ωρ. 45 λεπτ.
Banana bread
1ωρ. 40 λεπτ.
Chocolate mud muffins (gut health)
40 λεπτ.
Almond shortbread biscuits
2ωρ. 10 λεπτ.
Two-layer chocolate cake
3ωρ. 20 λεπτ.
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35 λεπτ.
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27ωρ. 35 λεπτ.
S'mores cupcakes
2ωρ. 40 λεπτ.
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1ωρ. 10 λεπτ.
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30ωρ. 25 λεπτ.