Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream

Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream

3.3 112 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
800 g

Υλικά

  • egg whites room temperature (approx. 200 g)
    6
  • caster sugar
    250 g
  • salted butter softened, cut into pieces (1.5 cm - see Tips)
    425 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • vanilla bean paste
    ½ tsp

Διατροφή ανά 800 g

Θερμίδες 4115.3 kcal / 17218.3 kJ
Πρωτεΐνη 21.1 g
Λιπαρά 345 g
Υδατάνθρακες 252.3 g
Φυτικές ίνες 0 g
Κορεσμένα λιπαρά 218.5 g
Νάτριο 2998.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων