Wietnamski gulasz warzywny z ryżem

Wietnamski gulasz warzywny z ryżem

4.4 21 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • 800 g wody
  • 1 łyżeczka soli
  • 200 g ryżu jaśminowego
  • 2 - 3 ząbki czosnku
  • 20 g oleju
  • 800 g warzyw, mieszanych (np. marchewki, brokułu, kalarepy, fasolki szparagowej), pokrojonych na 2-3 cm kawałki
  • 40 - 50 g sosu sojowego
  • ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • 130 g seitanu pokrojonego w 5 mm plastry
  • 15 - 20 g oleju sezamowego
  • 1 zielona cebulka ze szczypiorkiem (προαιρετικό πεδίο) posiekana, do dekoracji
  • 1 łyżka ziaren sezamu, białego (προαιρετικό πεδίο) do posypania

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 467 kcal / 1954 kJ
Πρωτεΐνη 19.5 g
Λιπαρά 12.5 g
Υδατάνθρακες 68.8 g
Φυτικές ίνες 7.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.5 g
Νάτριο 1291 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων