Wietnamski gulasz warzywny z ryżem

Wietnamski gulasz warzywny z ryżem

4.4 21 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • wody
    800 g
  • soli
    1 łyżeczka
  • ryżu jaśminowego
    200 g
  • ząbki czosnku
    2 - 3
  • oleju
    20 g
  • warzyw, mieszanych (np. marchewki, brokułu, kalarepy, fasolki szparagowej), pokrojonych na 2-3 cm kawałki
    800 g
  • sosu sojowego
    40 - 50 g
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ½ łyżeczki
  • seitanu pokrojonego w 5 mm plastry
    130 g
  • oleju sezamowego
    15 - 20 g
  • zielona cebulka ze szczypiorkiem (προαιρετικό πεδίο) posiekana, do dekoracji
    1
  • ziaren sezamu, białego (προαιρετικό πεδίο) do posypania
    1 łyżka

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 467 kcal / 1954 kJ
Πρωτεΐνη 19.5 g
Λιπαρά 12.5 g
Υδατάνθρακες 68.8 g
Φυτικές ίνες 7.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.5 g
Νάτριο 1291 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων