Salsa verde peruviana (di Lorenzo Biagiarelli)

Salsa verde peruviana (di Lorenzo Biagiarelli)

3.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 2 spicchi di aglio
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di spinaci baby freschi
  • 120 g di latte
  • 20 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
  • 100 g di formaggio primo sale a pezzi
  • 2 pizzichi di sale
  • 30 g di gherigli di noci
  • 60 g di Parmigiano Reggiano grattugiato

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 266.3 kcal / 1114 kJ
Πρωτεΐνη 12.1 g
Λιπαρά 22.7 g
Υδατάνθρακες 3.6 g
Φυτικές ίνες 0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.4 g
Νάτριο 622.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων