Salsa verde "Bagnet"

Salsa verde "Bagnet"

4.8 225 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • di mollica di pane bianco
    40 g
  • di aceto di vino bianco
    30 g
  • di acciughe sotto sale diliscate e dissalate
    2 filetti
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    70 g
  • spicchio di aglio
    1
  • tuorlo sodo a metà
    1
  • di capperi sotto sale dissalati
    10 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di olio extravergine di oliva
    180 g

Διατροφή ανά 6 porzioni

Θερμίδες 1862 kcal / 7792 kJ
Πρωτεΐνη 17.1 g
Λιπαρά 187.2 g
Υδατάνθρακες 27.3 g
Φυτικές ίνες 5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων