Salsa verde "Bagnet"

Salsa verde "Bagnet"

4.8 230 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • 40 g di mollica di pane bianco
  • 30 g di aceto di vino bianco
  • 2 filetti di acciughe sotto sale diliscate e dissalate
  • 70 g di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 tuorlo sodo a metà
  • 10 g di capperi sotto sale dissalati
  • 1 pizzico di sale
  • 180 g di olio extravergine di oliva

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 6 porzioni

Θερμίδες 1862 kcal / 7792 kJ
Πρωτεΐνη 17.1 g
Λιπαρά 187.2 g
Υδατάνθρακες 27.3 g
Φυτικές ίνες 5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων