Ricotta con pesto di piselli

4.9 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • 700 g di acqua
  • 150 g di pisellini surgelati
  • 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 70 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
  • 30 g di menta fresca le foglioline
  • 1 spicchio di aglio
  • 70 g di olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 350 g di ricotta vaccina

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 296 kcal / 1238.3 kJ
Πρωτεΐνη 14.5 g
Λιπαρά 23.7 g
Υδατάνθρακες 6.8 g
Φυτικές ίνες 1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.4 g
Νάτριο 480.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων